Evenement fotografie

12 juli 2016

Evenement fotografie is een vak apart, want hoe leg je een evenement of festival nou goed op de gevoelige plaat. De fotografen van Manangement Three zijn erg bedreven in hun vak. Het gewone “kiekjes” klikken is er niet bij. Bij iedere foto wordt gekeken hoe ieder individu wordt vast gelegd. Elke foto is representatief voor de gasten op uw festival of evenement.
Doordat onze fotografen bij meerdere evenementen voor en achter de schermen te maken hebben gehad met privacy, gevoeligheid en de mensen voor en achter de schermen kunnen zij op een creatieve manier uw evenement of festival vastleggen, waardoor uw gasten altijd met plezier terugkijken naar een geweldige dag of weekend.

Wij denken met u mee

Wat is eigenlijk de boodschap die u wilt meegeven, gaat de aandacht naar de act of acts? Of wilt u juist het publiek goed uitgebeeld hebben, de sfeer van het evenement naar voren laten komen. Misschien wel beide?
Management Three denkt met u mee. Wanneer gewenst maken wij een digitaal bestand welke u rechtstreeks op uw website kunt implementeren of kunt uploaden naar You Tube. Wilt u een herinneringen boek aanbieden aan uw gasten, of de foto’s gebruiken voor het volgende evenement, ook dat is mogelijk.
Voor onze complete portfolio verwijzen wij u graag naar: fotografieenschede.nl