Marketing & PR

8 juli 2016

Wilt u uw bedrijf, product of dienst met succes in de markt zetten? Dan zetten wij onze ervaring op het gebied van Marketing & PR hiervoor in. In samenspraak met u, stellen wij een professioneel marketingplan op.
Op gebied van communicatie, ontwerp, huisstijl, websites etc. kunnen wij u adviseren en zo tot een succesvolle aanpak komen.

Evenementen

Door ons grote netwerk en bereik staan wij vaak centraal aan de zijlijn bij het organiseren van diverse evenementen. Zo hebben wij mogen mee werken bij Memhis Heart ’n Soul 2016 in Enschede op de Oude Markt en in 2015 aan Elvis 80th Anniversery tour door Nederland. We hebben de Ronnie Tober Foundation naar Enschede weten te halen voor de bewoners en begeleiders van het Bouwhuis in Enschede en hebben gezorgd voor live entertainment door Truda van der Kooy op de Paaskermis 2016 in het Volkspark te Enschede.

Naast al deze kleinere evenementen zijn wij bezig om in 2017 een Enschede Ooit festival op te zetten in het centrum van Enschede. Deze zal plaats moeten gaan vinden in juni 2017. Hiervoor zijn wij druk in gesprek met gemeente, subsidiebureaus en artiesten om het evenement wat 2 dagen zal duren te laten plaatsvinden.

Door onze contacten in Haaksbergen zijn wij op het idee gekomen om daar een Nederlandstalige avond te organiseren evenals een mogelijke muziek beurs. Hiervoor zijn de eerste kennismakingsgesprekken geweest en dit ziet er hoopvol uit.

 

Tijdens deze evenementen is het voor u altijd mogelijk om hier als sponsor of adverteerder aan mee te werken.

Memphis Heart ’n Soul 2016