Uitgeverij

26 mei 2016

Als uitgever heeft Management Three al flink wat kranten uitgebracht, met Enschede Ooit als vlaggenschip voor de uitgeverij.

Portfolio uitgeverij:

Uitgeverij: enschede Ooit

Enschede Ooit is een huis aan huis blad voor en door Enschedeërs. In tegenstelling tot de gevestigde order van huis aan huis bladen, brengen wij geen nieuws maar sentimenten. De herinnering en het gevoel van de mensen uit Enschede. Wat is hun binding, wat is hun gevoel bij stukken geschiedenis. Welke geschiedenis is Enschede rijk en wat zijn de meest prominenten geweest uit de geschiedenis.
Maar ook voor de ondernemer is een platform, Wat Veur Stek is een vast rubriek waar ondernemers in of uit Enschede aan het woord komen. Waarom ondernemen ze in Enschede, wat maakt hun onderneming zo uniek?
En wat dacht u van Leu Oet Enske. In deze rubriek worden “gewone” mensen aan het woord gelaten, tijdens een evenement, een wandeling of gewoon tijdens het boodschappen doen. Wat is uw binding met Enschede?

Voor meer informatie over Enschede Ooit, bezoek onze website of facebookpagina

 

Uitgeverij: Om De Hoek gekeken

Ook de wijkkrant van de Helmerhoek, een wijk in Enschede, loopt sinds begin 2016 bij Management Three. Deze krant hebben wij na 30 jaar nieuw leven in geblazen. Nieuwe, frisse kleuren, strakkere lay-out en mooie fotoreportage’s. Voor een compleet beeld van onze kranten, kijk hier.

Ook Om De Hoek Gekeken heeft sinds mei 2016 een eigen website waar meer informatie over de wijk en de krant te vinden is. Tevens een eigen facebookgroep voor de bewoners. Meer informatie vindt u via www.omdehoekgekeken.nl

Al onze kranten vindt u online via deze link